Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
brustet halleluja


Mitt Halleluja springer ut ur natten

Mitt Halleluja springer ut ur natten
Den förblir brustet
Och glädjen växande
Ur en källa av tröstad smärta
Orden får en mening
Som inte bottnar i extatiska känslor
Och svävande drömmar
Men ju mer det djupnar
Smärtan och trösten
Desto mer stiger sanningens ord
Från mitt hjärta
Ära vare Gud i höjden
Och frid på jorden
Åt människor som han älskar
Halleluja
Gud är nära
Fast jag kanske bara viskar
När smärtan knastrar som vassa stenar
Under mina fötter




Fri vers av Sophia Ivarsson
Läst 236 gånger
Publicerad 2010-03-02 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sophia Ivarsson
Sophia Ivarsson