Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

* babbel och * Haiti

 

*
bland allt babbel
hittar han då och då

en slipad diamant

*
efter Haiti
valde han biståndsknappen

istället för pant




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-02 16:30



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Två fina tänkvärda haikun. Tack
2010-03-03

  andrasidan
Så kan det vara. Med diamanterna alltså.
Jag har också tryckt på den knappen, efter påtryckning av min tolvåring...
2010-03-02

  Berit Robin Lagerholm VIP
Fina haikun Fredrik
Stängaavknappar två kanske vore något
2010-03-02

    ej medlem längre
ja, det var en klok en!
2010-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP