Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

målning över tysthetslöftet




jag säger ja.

min hamn


jag säger ja,
ja, jag har lovat dig
vilan i mina armar djupt
i dig


jag har lovat
dig varje paus
har jag lovat dig
frukten, jorden och blomman


har lovat dig
skuggan 
i tidens tre träffar
i klockslag runt dygnet
inget annat än


löftet
stigen
och myllan, stormglas 
mellan 
kyssens fingrar


 

* men

 

men jag säger inget om
vad längtan är
när verklig längtan lever

i mina armar, så djupt
i dig



* låt mig måla allt i vårt rum med osynliga färger

 

 







Fri vers av vildvin
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-02 16:49



Bookmark and Share


  vildvin
ja du Meta...du har ju sett oss två ihop *skrattar*
2010-03-04

  Annmargreta
Så vackert och fint om kärleken till en annan!
2010-03-03

    ej medlem längre
tycker mycket om!
2010-03-02
  > Nästa text
< Föregående

vildvin
vildvin