Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen

Minnen, skuggor av det förflutna, överrumplar mig fort.
Slår efter skuggorna, för varje fel jag gjort.
Undrar över frågor som aldrig kommer bli besvarade.
Försöker resonera förnuftigt, med minnen jag bortförklarade.
När jag tänker tillbaka hur saker och ting var.
Försöker jag pressa in; "Det var inte konstigt" i försvar.
Frågorna fanns redan i mitt huvud, men rädslan höll dem i schack.
Hur uppfattade de mig, när jag gav efter och idealet sprack?
Finns ingen upprättelse, bara en påminnelse, detaljrikt som ett kort.
Varför ens bry sig, när allt är förbi, och gjort är gjort?
Skuggorna lämnar mig inte, de överrumplar mig igen lika fort.

Skriven 2006-07-26 | Kristian Lind © 1999-2010




Bunden vers (Rim) av Kristian Lind
Läst 475 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-02 19:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar verkligen rytmen och rimmet i denna dikt.
2010-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Kristian Lind
Kristian Lind