Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fler dikter, tankar och sångtexter på: http://rillori.blogg.se


Varför älskar jag dig?

Jag älskar allt du får mig att säga och göra.
Jag hatar allt du får mig att kränka och förstöra.
Du är den kärlek som sätter mig helt fri.
Densamma känsla, jag vill att du ska förbli.
Du får mig att le och får andra ha kul och skratta.
Du får mig att flippa ur och förstöra utan att fatta.
Men, du är den som förvandlar mig till ett monster.
Minnen du får att falla i glömska, är dina konster.
Du förblir fri från följderna som sker genom mig.
Jag hatar allt som är du, men varför älskar jag dig?

Skriven ‎2010-01-14 | Kristian Lind © 1999-2010




Bunden vers (Rim) av Kristian Lind
Läst 773 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-02 23:59



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Ibland kan man undra vad det är som gör att man älskar någon som framkallar negativa göranden och varanden hos en...förstår av texten och det som står under den att du levt i ett sådant förhållande. Dock kan man undra om de känslor man har egentligen är kärlek...eller om det mer handlar om ett beroende av varandra i en destruktiv situation...jag "tänker högt"...finns inga svar kanske, men frågor och tankar...
2010-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Kristian Lind
Kristian Lind