Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TOMT INOMBORDS




DET BLÅSER TOMHETENS VINDAR INOMBORDS


MITT FORNA JAG VIRVLAR RUNT I ORKANEN


STUNDVIS KÄNNS DET SOM VINDEN MOJNAR


DÅ VILAR JAG I EN VARM BRIS



SEDAN TAR KASTBYARNA ÖVER OCH


JAG RAMLAR OCH HÅLLER KRAMPAKTIGT I



VINDEN PINAR MIN SMÄRTANDE KROPP


INOMBORDS ÄR DET MONSUNREGN



DET SVÄMMAR ÖVER UR ÖGONEN



MIN SJÄL VÄNTAR EN LUGN VARM VIND


SOM VISKAR ATT ALLING ORDNAR SIG



MIN SJÄL OCH KROPP BEHÖVER LUGN OCH RO


SÅ JAG KAN GÅ UT OCH KÄNNA


JAG ÄR EN LEVANDE VARELSE


MODER JORD, JAG BEHÖVER DIG




Fri vers av arja savela
Läst 304 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-03-03 01:37



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Vackert och mycket berörande bravo :))
mvh Anna-Karin
2010-03-05

  Carola Zettergren
Mycket vackert!!!
2010-03-05

  Ritva
bra," levande" innehåll. Bra sista meningr. Gillar
2010-03-04

  Monika A Mirsch VIP
stora tankar i vackra ord - gillar!
2010-03-03

  sellout
vacker
2010-03-03

  Eaglemountains VIP
Du är även behövd av vänner, och jag är en av dem .....
2010-03-03

  Eaglemountains VIP
Underbart vackert skrivet, i ödmjukhet, trots allt som tär, ta vara på de varma brisarna och sök ljuset, så ska Du finna det ...
Du är en levande varelse - och moder Jord behöver DIG
Allt kommer att ordna sig, ska Du se

Kram!
2010-03-03

  Gawain
I versaler väldigt vackert.
2010-03-03
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela