Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fler dikter, tankar och sångtexter på: http://rillori.blogg.se


Ett Andetag

En mjuk klapp, på din kind.
En beröring, som av en vind.
En längtan, började som en oskyldig lek.
En falnande låga, ersatte kärleken med svek.
En vänskapens respekt, för ett motvilligt beslut.
Ett kärlekens pris, som kräver sin tribut.
En tanke fjärran, en viskning knappt hörbar.
Ett liv overkligt, kärlek utan gensvar.
Ett desperat hopp, att hålla lögnen vid liv.
En självrannsakan, med svagheter som motiv.
Ett avgörande, där ens egen önskan inte räcker till.
Ett andetag, och hela livet står still.




Bunden vers (Rim) av Kristian Lind
Läst 216 gånger
Publicerad 2010-03-03 03:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristian Lind
Kristian Lind