Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fler dikter, tankar och sångtexter på: http://rillori.blogg.se


Vid Min Sida

Var vid min sida, när skrattet föder glädjen.
Stå vid min sida, när tårarna föder sorgen.
Finns vid min sida, när kärleken föder hoppet.
Stanna kvar vid min sida, när mörkret föder tvivlen.
Vad finns det att kämpa för, om jag ensam står kvar?




Fri vers (Fri form) av Kristian Lind
Läst 228 gånger
Publicerad 2010-03-03 04:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristian Lind
Kristian Lind