Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förhållanden är komplicerade, men med kärleken övervinner man alla hinder.


Bryter Ytan

De tankar jag tänkte.
De känslor jag kände.
Väcker minnen ur slummern.

De ord du sa och tänkte.
De känslor du sa du kände.
Är de minnen som bryter ytan.

De rädslor vi aldrig konfronterade.
De sår vi om och om igen rev upp.
Lät genomsyra och styra våran relation.

De sanningar vi aldrig vågade acceptera.
De lögner vi blint trodde och litade på.
Vittnade om vår oförmåga att nå varandra.

De tankar vi aldrig yttrade.
De känslor vi aldrig delade.
Sa mer om oss, än orden från våra läppar.

Den osäkerhet vi båda kände.
Den tystnad vi aldrig bröt.
Var sprickan som blev klyftan mellan oss.

De tankar jag tänker.
De känslor jag känner.
Får minnena att slumra på nytt.


Skriven ‎2007-08-09 | Kristian Lind © 1999-2010




Fri vers (Fri form) av Kristian Lind
Läst 206 gånger
Publicerad 2010-03-03 06:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristian Lind
Kristian Lind