Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

champangebubblor

 

kärlekschampange brusar

berusar 

saligrusar

 

leende tårar

spränger vallar

svallar

 

andetag förenas

enas

 

vilda tungor

blandar glädje

bubblar

dubblar

 

lycka




Fri vers av vide
Läst 502 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-03 13:01



Bookmark and Share


  kath
.. en lycklig bubblig stund i livet ... härligt!!!!!!!!!!!!

finaste hälsningar
kath
2010-10-12

  Blåbäret
bubbel av bästa årgång och kvalitet
och varför skall man godta något annat? :))

underbar känsla genom allt...
2010-03-03

  Quasimodo
Här rusar känslor varmt och vilt, gillar bruset av !!!
2010-03-03

    Hon där borta
häftig form, gillar!
2010-03-03
  > Nästa text
< Föregående

vide