Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mot min





tystnad under yta
svag likt böner vi inte bad
som när sommar bryter
faller mot vinter sakta

innan vi stänger dörrar
de där hopp har sin väntan
möter oss nu
i en tanke utan bäring

men ändå din hud mot min
sakta vibrerande ännu




Fri vers av kath
Läst 602 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-20 11:45



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Skirt, sprött och innerligt. Jag läser flera av dina dikter och blir alldeles betagen i din röst. Viska mera!
2008-12-14

    vide
åh så vackert och så skört...
den här dikten berör mig...
skönt att den slutar med ett hoppfullt "ännu"...
2008-08-31
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath