Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så nära

 

längtande ögon

vilar

hos mina

 

lustfyllda fingertoppar

vandrar

vägar

längesedan

utstakade

 

andedräkt

mot

andedräkt

 

ett ögonblick

så nära

evigheten




Fri vers av vide
Läst 503 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-01-31 17:00



Bookmark and Share


  issac.a.m
vackert skrivet...
2009-07-14

  Bella
Underbar! Sparar denna:)
2009-04-16

  Roula O
ljuvliga ord om närhet och längtan...
2009-04-05

  alvan
Åh vilka ljuva ord.. .myser! Vackert!
2009-04-03

  Lejonhjärtas poesi
Innerligt vackert om närhet.
2009-02-21

  Blåbäret
åh så tjusigt nära..."andedräkt mot andedräkt"...underbart
2009-02-09

  kath
Så nära alltet då!
Vacker o fylld av längtan!
2009-01-31
  > Nästa text
< Föregående

vide