..till min mycket härliga vän *Vide*
- På en resa genom livet och kärleksfulla upplevelser..

 

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..till min mycket härliga vän *Vide*
- På en resa genom livet och kärleksfulla upplevelser..

 




Crescendo

 

Som blad faller
från blomma

föll hon i hans ömsinta hand

en kvinna
född i floden av
tusen rösters sprängda ord

hon var naken då
driven av eld

snabbare

    snabbare

 

floden forcerade henne


slipade

              formade

 

en tyst rubin i en öppen hand

 

han vill kyssa leendet

den mjukröda munnen
som vunnit över
tusen rösters


sargande ord

 

 




Fri vers av Regn & Grus
Läst 513 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-04 14:39



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Vackert, mjukt och talande från första till sista rad, och du har fått till ett fint flöde.
2008-10-05

  the apache kid VIP
slingrande sensuellt...jag tycker om
2008-10-04

    vide
igenkännandets leende sprider sig.... skönt att din dikt slutat positivt: Leendet som vinner över de sargade orden
2008-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Regn & Grus
Regn & Grus