Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Madrigalsångens dotter

 

Med fingrarna djupt inkörda i den vindtunna manen
lägger jag kinden mot denna levande saga

jag är inte mer än en dröm viskar jag

 

existera mig 

 

 

 

 




Prosa (Fabel/Saga) av Regn & Grus
Läst 540 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2013-02-04 19:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
grymt bra
särskilt de sista två orden

/ P
2013-11-26

    ej medlem längre
Eller vad jag menar är: Hur får man kontroll över drömmen?
2013-02-14

    ej medlem längre
Haha! Existera mig :) Men hur blir man mer än en dröm?
2013-02-14

  Siggesdotter
Ett intressant avslut på dennna dikt om en fin närhet!
2013-02-09

  Jaramald VIP
Fin kontakt.
Ja ställs inför frågor kring närhet och sanning.

Vackert vävt med sköra trådar från en vacker själ.
2013-02-09

  Elber3th VIP
vackert
2013-02-06

  ~Leonardo~
En levande saga... waow.. häftigt!!
2013-02-05

  Knickedick
Känner att det finns en oerhörd desperation i de två sista orden
2013-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Regn & Grus
Regn & Grus