Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyss mig viljesvagt

 

Ett livligt sinne ger problem
håller strama tyglar
men ibland

ibland glömmer jag mig


så dränk mig i dina vackra ögon
smek mig snubblande

 
ger mina tämjda ord
[heta tankar sjuder]


så känn mig
hetsa mig
vägra mig tänka

 
strama tyglar gör mig lugn & fin
hettan glider tyst


med livslust inunder

 

  

 




Fri vers (Fri form) av Regn & Grus
Läst 740 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2013-02-16 12:53



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Surfade runt lite här och fann denna. Dagens bästa läsning. Tack.
2014-06-17

    ej medlem längre
Söt och sinnlig dikt
om det söta och sinnliga

Gillar
2013-11-26

  SatansSon
sällan du skriver. Synd det så bra som du är.
2013-06-17

  Lars Hedlin
Mycket mycket fint skaldat!
2013-04-08

  C.Källner
"Ibland flödar tankar över, i ord, under min fingrar"
Det är då för väl!
2013-04-04

  Nils Teodor VIP
Mycket vackert
2013-02-17

    ej medlem längre
Varm mänsklighet.

Vackert.
2013-02-17

  mysing
sinnligt, bra!
2013-02-17

    ej medlem längre
mycket fint vävt..!
2013-02-16

  ~Leonardo~
En fjäderlätt romantisk berusning, skönt att vila i dessa rader. gillar den berusning som lockar varmt här.
2013-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Regn & Grus
Regn & Grus