Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det rusar ett tåg under sinnets sänkta broar...

 

vid äng av ebenholts
vaktar livfulla löften

det rusar ett tåg
under sinnets sänkta broar

 

varför sjöng han sången om ingenting

 

när allt
blomstrade i en
utsträckt hand

blad efter blad
daggmjuka toner

 


blundar
lyssnar inte

 

längre

 




Fri vers av Regn & Grus
Läst 548 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-09-02 12:16



Bookmark and Share


  alvan
Ljuva ord... finstämd poesi!
Tycker om tonen och dit orden för mig.
2008-11-13

    ej medlem längre
Poesi, poesi,
jag njuter av varje rad,
dricker din poesi - tack!
2008-10-11

    vide
sorgset och uppgivet....
hoppas det ändå blir bra till slut...
2008-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Regn & Grus
Regn & Grus