Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

intrasslad i taggtråd.

kom ta min hand, min arm, mitt allt.
dra mig med dig bort härifrån.
ta mig dit huvudet inte dunkar och exploderar.
dit det går att andas fritt.

lossa repen, de snörade runt min bröstkorg.
släpp fria fåglarna som bor därinnanför.
fåglarna som slår, hackar och skriker.
låt dom vara fria.

det känns som om jag är intrasslad i taggtråd.
fåglarna slår bara snabbare med vingarna
medan jag får djupa sår.
svåra hål.




Fri vers av nathan
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-03 17:29



Bookmark and Share


  mare VIP
´´Dit det går att andas fritt`` mycket bra...en stark känslofylld dikt, som dom övriga jag läst...
2010-03-15
  > Nästa text
< Föregående

nathan
nathan