Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du dog, men du lever

Du dog,
Men du lever

I alla mina steg
Som jag med glädje tar
Och i mitt pumpande blodomlopp

I luften är du syret

Vi älskade varandra
Jag var allt du önskade
Din första

Du hade varit stolt mormor
Jag sköter mig bra
Liknar dig
Har din livsglädje

Du dog
Men i all tid
lever du
i mig




Fri vers av LovisaCecilia
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-03 19:07



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Mycket stark text som tar plats i mitt inre...här ryms så mycket känslor i orden...den som en gång levat dör egentligen inte fullt ut...den lever i högsta grad djupt inom en. TACK för att du delar med dig! Du lyckas röra så enormt vid min själ med dikten...hög igenkänningsfaktor. *TACK!*
2010-03-17

  firefire
åh så sorgligt vackert,mycket berörande..starkt skrivet av dig..
2010-03-06

  Poppin
så fint, sorg och värme samtidigt..
2010-03-05
  > Nästa text
< Föregående

LovisaCecilia
LovisaCecilia