Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan titel

Tyst hon vandrar

låter intryck tala

bortom intets rum

 

ögonlocken faller samman

andetag efter andetag

 

Tyst hon skådar

speglande havsvik

mellan tårars sång

under vinterbris

 

fyll henne kraft

fyll henne mod

fyll henne livet

 

 




Fri vers av Lindizz
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-04 14:22



Bookmark and Share


  karenina VIP
som ett tyst och stillsam bön
2010-03-13

    tramp
Cool text !

Blås vindar blås !! Fyll hene med jordens livsandar !
2010-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz