Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankekedja

Byta tankar
Givande

Tyda tankar
Risktagande

Tänka nytt
Spännande

Omtanke
Värmande

Tänka stort
Omvälvande

Dikta tankar
Kreativt




Fri vers av Anjeska
Läst 394 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-04 14:28



Bookmark and Share


    eva m h
Tänkvärt!
2010-03-04

  Quasimodo
Fint här för det skapande vi är och har möjlighet för !
2010-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Anjeska
Anjeska