Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små små steg

Lås dig inte inne med dina sår
Öppna upp innan det blir varigt
Varaktigt lidande
Får oanade konsekvenser
Våga öppna upp så att
helandet kan dränera bort det onda

Kanske du blivit så sårad
Så tilliten är tillintetgjord
Ta små små steg närmare någon
som kan hjälpa dig

Jag vet av egen erfarenhet att
Det tar tid
Men det är värt det




Fri vers av Anjeska
Läst 424 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-04 14:40



Bookmark and Share


    eva m h
Ett gott råd, Anna!
2010-03-04

  stella
Precis, släpp ut trollen i ljuset så dör dom! :)
2010-03-04

  Quasimodo
Ödmjukt, klokt och med livsinsikt !!
2010-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Anjeska
Anjeska