Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ok, helt skabbig text, blev bara förbannad och tänkte försöka skriva igen. efter 4 års stiltje. den suger jag vet, men jag ska bättra mig och försöka skaffa mig lite status igen.


Vad tror du vi gör här egentligen?

Herre Jesus, Gud så snövit
Sanslöst vad folk får för sig nu för tiden
En gång gick vi bara bort hit
För vi kände för att korsa isen

Inga löften, från din hjärnfors
Ingen sa nånting var vi ska fega
Vi drog ett helt skabbigt gulkors
Och sen tyckte att det här ska segra

Du kan säga vad du önskar
Icke att jag tänker bry mig om dig
Ta din helga vackra tröska
Håll dig borta, långt bort från mig




Fri vers av Blake
Läst 351 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-04 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blake
Blake