Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland vill hon jävlas


en jävligt jobbig en

som en död gammal vän
det knackar på dörren
glömd för tillfället
men allt kommer tillbaka
omgående
mörkret, stanken, ångesten
upphöjd i skulden av försummelse

död ligger bredvid och vill inte sova
stör mig, frågar och svarar själv
igen och igen




Fri vers av ajajmannen
Läst 168 gånger
Publicerad 2010-03-04 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ajajmannen
ajajmannen