Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur låter Kornknarrens sång om ingen hör den?


kornknarren

Två timmar i en bil med en far som lyssnar på 90 välkända fåglars läten.

Nummer 12 är Kornknarren.
”Errp-snerrp”, säger Kornknarren. Eller ”Krex-krex”.

Far mumlar glatt ”hm, jasså” och vill att jag delar hans entusiasm.
Hans ögon ber om förståelse.

Allt jag hör är ”koko”.
Och det är inte Göken.

Göken har nummer 63.
Det är långt kvar.




Fri vers av ajajmannen
Läst 391 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-08 16:32



Bookmark and Share


  Paulina LH VIP
Åh, vilken rolig och härlig !!
Dubbeltydigheten i sista raden är underbar!! :D
2010-05-08

  Silverdroppe
den här texten fick mig att le. Tänkvärd.
2010-05-08

  Silverdroppe
den här texten fick mig att le. Tänkvärd.
2010-05-08
  > Nästa text
< Föregående

ajajmannen
ajajmannen