Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag anser att det patriarkaliska tänkandet är roten till det mesta onda genom årtusenden. Se på Irak! Se på vårt eget land! Och allt annat, som bygger på detta!


Bort med patriarkatet, den som kan..

Bekämpa allt som har med patriarkaliskt tänkande att göra! Lyckas du med det, är du mycket, mycket duktig... När ska vi män våga säga ifrån?




Prosa av baruk
Läst 236 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-04 22:00



Bookmark and Share


  Elwania
YES go for it Uttryck er gubbar
2010-03-06

    ej medlem längre
Vet du...det Walborg säger här är vettigt. Man kan inte segla en skuta som tippar åt ngt håll. Men du har rätt i att det mansdominerade, framförallt extremister i alla sina former , måste bekämpas. De har fått härja och härska alltför länge nu!
2010-03-04

  walborg
Alla ensidigheter är okonstruktiva, både matriarkat med all avund, som vi har i Sverige, och patriarkat med all makthunger i en massa länder, tycker jag.
2010-03-04
  > Nästa text
< Föregående

baruk