Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lämna mig förevigt.

nästa gång du lämnar mig vill jag att du försvinner för alltid
och inte bara för ett tag

du orsakar sår som du gömmer med ett plåster
och när du efter ett tag drar av plåtret så fastnar skorpan
och såret blöder igen.

jag vet att du känner som mig
men om du inte är berädd att stå för vad du känner för mig
mot andra
så är jag inte villig att dela mitt liv med dig.




Fri vers av ms Piggy
Läst 336 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-04 22:21



Bookmark and Share


  Bagan
skitbra detdär med plåstret.
2010-03-04

  S.byrd
Känner igen mig. Fint :)
2010-03-04

  Emme VIP
Starkt och berörande, stå på dig!
2010-03-04
  > Nästa text
< Föregående

ms Piggy
ms Piggy