Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag undrar hur det känns att kyssa frosten

kölden ur en frusen knopp
bitande i bister morgon
kölden genom rummet går
lämnar spår i gistna golv

frosten mot en ruta
kysste sommaren adjö en stund
längtar genom snåren
bortanför den köldklädda dagen

natten var en frusen väg
svarta små kristaller
fångade i drömmar
där stod jag med längtan
som en droppe regn
så skör så stark

mot hjärtats kind
en vind i mina segel
en solkysst morgonstund
är du jag önskar
du stod när mig nu

när natten åter
känns likt en köld
mot kinden

 




Fri vers (Fri form) av ~~*MariamAurore*~~
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-04 23:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Håller med Annika här nedan. En mycket vacker och varm dikt om frost:)
2010-03-05
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~