Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djuriskt. (Drömmar och tonårsångest)

Drömmar och tonårsångest,
tär på oss alla
när vi är instängda i ett rum,
finns det i luften.

Jag kysser dina blödande sår,
slickar dina tårar.
Det finns något djuriskt över oss.
I vår skönhet.

Du skyddar mig från andra,
med dina dova morrningar och vrål.
Jag kryper ihop hos dig
och tillsammans mördar vi drömmakare.

Vi flyr alltid,
konstant.
Med blottade tänder och klor
jagar vi ångesten.

Tonårsångest och drömmar äter.
Det äter oss innefrån.
Och du kan aldrig gömma dig.




Fri vers av nathan
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-05 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nathan
nathan