Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
små tankar


finns jag verkligen

Du lyssnar aldrig när jag talar.
Du hör mig inte.
Lyssna på mig! Jag finns.
I möte med dig finns jag.
Förneka inte min existens.

Jag avskyr att vara så svag.
Jag avskyr när mina planer inte blir genomförda.
Jag avskyr att se hur jag själv långsam faller i tystnad.
Och du varken se eller hör mig.

Ibland tvivlar jag på min egen existens. Finns jag verkligen.




Fri vers av xpressme
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-05 10:00



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Känner igen mig i känslan du beskriver alltför väl...

Men klart som korvspad att du finns! I allra högsta grad!
2010-03-05
  > Nästa text
< Föregående

xpressme
xpressme