Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Landet Parabola 28/5 -06


Landet Parabola

Landet Parabola

Är det en dålig såpa eller är det mitt liv?

Har inte tid att spilla tid på sånt strunt
Det är inte sunt

Trodde jag fortfarande var ute på grunt
men nu håller jag på drunkna i dumma tankar

Dags att kliva upp ur tankarna och stänga av den dumma burken
för det är ju den som är skurken,
att timmarna gått och jag förstått att det är dags att gå upp ur sängen,
det var ju det som var poängen

Nu när persiennerna inte längre kan skymma solens strålar

annars riskerar man att fasta i det förlovade landet Parabola




Fri vers av kimaira
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-05 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kimaira
kimaira