Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kärlek

Min kärlek

vill trösta
vill förstå
vill glädja
vill smeka
vill leka
vill läka
vill finnas
vill hoppas
vill vara allt…

…som inte går att
förklaras i ord


Oändlig konkret ömhet svek
förtröstan förhoppning
upprymd nedstämd
frihet sårbarhet
hemlighet
nyfikenhet
långsinthet
ren dumhet

Min kärlek tål inte förklaras.




Fri vers av kimaira
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-05 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kimaira
kimaira