Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
05.02.2008


Skönhet är evig om man heter Törnrosa- eller?



Törnrosa var ett vackert barn..vackert barn ..vackert barn
Var det därför hon fick sova i hundra år …?

Hon utgjorde inget hot där hon låg och bara var vacker
Fanns ingen anledning att väcka henne

Hennes dom att vacker vara gav henne en stor beundrarskara
De såg och njöt av hennes bedårande skönhet
Dårar som bedårar något så livlöst vackert kan tyckas

Men deras drömmar fick inte förryckas
Att se bevis på evig skönhet räckte gott
för deras skulle snart flagna bort

Törnrosa var ett vackert barn …
Vi får se vad som händer när hon nu ur drömmen vaknar…
Kommer hennes skönhet att bestå när hon förstått
att hon genom att vakna sina beundrare förrått
Kommer de att se den skönhet den levande bär ?
eller vill de helst att hon ska ligga kvar där hon är…




Fri vers av kimaira
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-05 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kimaira
kimaira