Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett tips 2

Här kommer en liten hemlighet för alla som vill klämma ut så mycket gotte ur dagen som möjligt. Fluor direkt på franskrost blir lakrits. Kaffet och tandkrämen möts i en eldig passionerad romans och föder kärleksbarnet lakrits som fyller gommen med sin sötma. Lyckan är trefaldig. Man blir pigg, fräsch och får smaksinnet masserat.

Om du inte får denna smakupplevelse gör du något fel. Din gom kanske är för hög?




Fri vers av ajajmannen
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-05 20:51



Bookmark and Share


  Paulina LH VIP
Jag har hört att man får en febrig härlig känsla efter den eldiga passionerade romansen mellan tandkräm och kaffe... He he he ;)

Bra skrivet! :)
2010-03-05
  > Nästa text
< Föregående

ajajmannen
ajajmannen