Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag gillar inte att rimma, av den enkla anledning att jag är dålig på det. men jag tvingade mig själv att försöka när jag innan nyår skrev detta. man får anstränga sig lite som läsare. den är ju ändå bara på lattjo liksom.


rim om 2009

Vad har du gjort med oss 2009
Du sket ut både Avatar och Johan Falk på bio.

Med H1N1 spred du skräck och panik
Under året växte högar av oätet späck och lik.

Michael Jacksons tid rann tydligen ut
Du, 2009, det var väl ändå ett uselt beslut.

Istället fick Åkesson publicera en debattartikel
Alla som röstar på SD ska ha en spark på valfri testikel.

Året gav oss FRA, lagen som folket spjärnade emot
Men vi ska inte oroa oss, den skyddar ”bara” mot terrorhot.

I Schweiz tappade man förståndet, i tron att minska oroligheter
I blint förnuft förbjöd man helt sonika minareter.

Obama fick pris av en stressad Jagland
Hoppas norrmannen får rätt i efterhand.

Klimatmötet i Köpenhamn slutade tyvärr rätt så illa
Vi är väl överens om att ledarna som deltog var imbecilla.

Men nu glömmer vi all skit som hänt
Vi får hoppas att 2010 inte är lika inkompetent.

Ät, sup och umgås så det förslår
Och njut av ett gott nytt år!




Fri vers av ajajmannen
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-05 21:36



Bookmark and Share


  Elin Strand
ojoj, en stor hiss! :)
2010-03-05

  Paulina LH VIP
Inte alls dumt. Faktiskt mycket lyckat.

*applåd*

:)
2010-03-05
  > Nästa text
< Föregående

ajajmannen
ajajmannen