Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag drömmer mycket. jag kan absolut inte rita/teckna, men jag försöker alltid rita något från mina drömmar. i "paint" är alla Picasso.


dröm 1 - gravid

Jag stod och småpratade med en kvinna på en fest. Hon var gravid. Under graviditeten hade några smärre komplikationer dykt upp. Mest oroande var det faktum att hela livmodern fallit offer för gravitationen. Barnet låg numera mellan vaderna på kvinnan. Givetvis var detta något att prata om. Hon sa att det inte skulle innebära någon större risk. Visst, det var en udda situation, men läkaren hade försäkrat henne om att de åtminstone skulle kunna knäcka livmodern som ett ägg om förlossningen inte ville ge sig naturligt.
Finns bara en lärdom att dra av denna dröm: hoppa inte så mycket när du är gravid. Respektera gravitationen.




Fri vers av ajajmannen
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-06 10:57



Bookmark and Share


  Regn & Grus
Snarare kanske lika hårresande som Edvard Munchs anslag över vita ytor, ser den skymta även i drömmens galna värld.. smittsamt skön humor!
2010-04-16

  Paulina LH VIP
*skratt*

Drömmar kan vara så underbart bizarra... :D
2010-03-06
  > Nästa text
< Föregående

ajajmannen
ajajmannen