Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prestationsprestige

Profiten hungrar
jagande efter ny segrar
finner ingen ro i jakten på ett dött villebråd
segerns sötma smakar enbart salt

Kostymernas dans
över döda siffror
vittnar om det senaste klippet
i berg och dalbanekonjuktur

Retorikens mästare
lurar oss
vi faller för deras trolleri
trasiga löften ekar tomt

Vi faller tungt
flyter inte längre fritt
då bilan mot hals
skördar senaste sensationer




Fri vers (Fri form) av Marcus Malmsten
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-06 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus Malmsten
Marcus Malmsten