Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hembygder

Det finns platser där ute
som är jag
spegelbilder av landskap
i den som är jag

Hembygderna glömmer dig aldrig
du finns inristad i dessa gator
fastsvetsad i det kollektiva minnet

I mina hembygder räcker jag ut handen
till det som en gång var verklighet
nu är du bilder som fladdrar förbi
en näthinnereflektion från det förgångna




Fri vers av Marcus Malmsten
Läst 217 gånger
Publicerad 2010-10-23 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus Malmsten
Marcus Malmsten