Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Estrad

Allt är så förfinat
välputsat
finns inga skitiga hörn
stiliserat

Finns till för att skapa skönhet
strålkastaregot myser
lustig och med ett tydligt vattenmärke
djup eller tankeväckande

Allt blir så rätt
när du glänser
det verkar så enkelt
när du lyfter pennan

Låt dina ord lyfta
högt över de som vet
det finns inga hinder här
ingen kan tysta dig nu




Fri vers (Fri form) av Marcus Malmsten
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-11 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus Malmsten
Marcus Malmsten