Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Argumentation för en återfödelse

Den nuvarande tiden är kort
låt oss få njuta en stund till
ärren är synliga
för den som vill se dem

Dörrar går i baklås
återvändsgränd
finner nya stigar
irrar mot ett nytt mål

Rikemansarvingar
utför nattliga champagnebad
ytliga världar
är inte mitt hem

Det är dags att ta en ny skepnad
är redo för en ny maskerad
örnögd och fjäderlätt
i sunnanvindflykt




Fri vers av Marcus Malmsten
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-06 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus Malmsten
Marcus Malmsten