Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

153. Den Starkare




Herren såg att ingen trädde fram
mot ondskan
Herren såg att ingen ingrep
och ondskans raseri var stort

Då sände Herren En
som var ännu Starkare
En, som besegrade ondskan
med rättfärdighet
En, som bär frälsningens krona
på sitt huvud

Genom den Starkare har vi
blivit frigjorda till ljus
och ljuser bär frukt
överallt där godhet finns

Låt oss ej vara likgiltiga
utan leva ut himmelrikets budskap
här bland människorna
Om vi vandrar i Ljuset
har vi Ljus





Fri vers av Maria T
Läst 208 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-03-06 17:56



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Tack för dina ord..som jag också tror på..underbart!!/B
2010-04-13

  Bibbi VIP
"Om vi vandrar i Ljuset
har vi Ljus"
Tack för denna fina text!
2010-03-20

  Eaglemountains VIP
Han gav oss en som offrade sig för att vi skulle få frälsning, han öppnade våra ögon .... Jesus för världen givit sitt liv, öppnade ögon, Herre, mig giv

Han är vägen, sanningen och Livet,
Han bär Kärleken och ljuset
Han bär nåden
Han är rättfärdigheten

Vackert skrivet!!!!
2010-03-14

  Fredrik Stillesjö
Hej Maria!

Dessa ord ger mig kraft: "Om vi vandrar i Ljuset
har vi Ljus". Tack från vännen Fredrik
2010-03-09

  anits VIP
Underbart vackra rader
2010-03-07

  Roula O
ljuvliga verser att läsa...mkt vackert!
2010-03-06

    Annika J
God poesi och god förkunnelse. Andra versen särskilt fin!
2010-03-06

  walborg
Tack för denna trosvisshet som Du skriver om just idag inför helgens texter. Ser fram emot gudstjänsten imorgon där jag skall fungera som kyrkvärd igen.
2010-03-06

  Larz Gustafsson VIP
Den som tror på Jesus Kristus är frälst och född på nytt om han/hon vänt om och gjort bättring samt blivit döpt i Jesu namn (Apg 2:38).
2010-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T