Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Än en stund med Bach


Den femte triosonatan av J. S. Bach

Så har jag åter
denna eftermiddag
fått fördjupa mig
i ett av dina orgelverk,
du, Bach,
för att söka
komma närmre
din musiks hjärta
och själ
och närmre
den
som du
i varje ton
vittnar om,
Kristus,
Gud,
allts upphov
och källa




Fri vers av baruk
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-06 18:38



Bookmark and Share


  walborg
VAd jag hade velat höra Dig spela detta verk av den femte Evangelisten Bach!
Ser fram emot gudstjänsten i morgon med de texter som talar om styrkan i godheten.
2010-03-06
  > Nästa text
< Föregående

baruk