Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några enkla kärleksord


Då jag lyss till dina andetag

Då jag lyss till dina andetag
är det som om min egen andning
måste upphöra
jag vill inte gå miste
om ett enda av dem.
Och, även om du inte skulle förstå
om jag berättade det för dig
utan, kanske, le litet överseende
måste min egen andning upphöra
då jag lyss till dina andetag




Fri vers av baruk
Läst 269 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-03-06 21:14



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Ja, just så, i tacksamhet . . .
2010-03-07

  Roula O
varma och kärleksfulla rader som känns...mkt fint!
2010-03-06

  Blåbäret
som att andas genom varandras lungor...ljuvt och så kärleksfullt
2010-03-06
  > Nästa text
< Föregående

baruk