Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten kvällsfundering

Jag undrar
om man någonsin
kan känna sig riktigt ensam
om man har
alla poetvänner
som värmer
tröstar
och gläder




Fri vers av baruk
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-06 22:05



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Den här var en fintänkt och finstämd liten text
2010-03-07

  Catharina Edin VIP
Här kan man verkligen få riktiga vänner!
2010-03-06

  Roula O
nej, inte om alla poetvänner var lika rara som dig :)
Men det är fortfarande skillnad på vänner och vänner...kram!
2010-03-06

  kråkan VIP
nee:) kan jag aldrig tänka mig! Mycket rart skrivet..
2010-03-06

  stenen/ Yv Ericsson
Du haar väääl ingen meeer än mig hoppas jaaag?! (darrar på rösten)

hihi. skoja:)

Faktum är att jag kan känna mig ensamen i ett rum med 100 människor..

Men visst är det fint här.

PEACE and LOVE- stenen for ever
2010-03-06

  Blåbäret
nä...inte om man betraktar dem som sina vänner :)
2010-03-06
  > Nästa text
< Föregående

baruk