Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pojken


Pojken med drömmar
fastkilade i halsen
törs ej harkla sig




Bunden vers (Haiku) av Virtute
Läst 358 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-03-07 01:09



Bookmark and Share


  Frökenfanny
spännande
kort men talande
2010-03-07

    ej medlem längre
tycker OM!
2010-03-07

  Elaine.S VIP
Läst några gånger nu, de här orden är så vibrerande bra, så beskrivande av något man vill ska bli verklighet.
2010-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Virtute