Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen kan påtvinga någon annan sina egna uppfattningar. Var och en av oss är olik alla andra, men alla är vi människor och behöver varann


Måste alla andra vara såsom du?

Måste alla andra vara såsom du?
Du är helt unik, det vet du ju.
Lev ditt eget liv just här och nu
och glöm ej bort, att ingen är som du.




Bunden vers av baruk
Läst 248 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-03-07 03:56



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Nej, verkligen inte! Vem vill möta sig själv 20 gånger om dagen...? ;-)
2010-03-07

  walborg
Skönt med integritet och gränser ibland.
2010-03-07

  Eva Helene VIP
En viktig sanning, fint formulerad!
2010-03-07

    ej medlem längre
En klokdikt som jag mer än gärna skriver under!
2010-03-07
  > Nästa text
< Föregående

baruk