Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet är alltid i ensamhet, min kära

 

 

jag drömde dig på tåget


försökte hålla dig kvar hos mig
men du sprang och fattade tag i dörrens med hela din styrka 

hängde kvar där som en tröstande vante i vinden

 

så stor är din kärlek förstod jag då
och sorgen bredde sin mantel över mitt uppvaknande



för trots att kärleken är dömd att aldrig kunna hållas fast 
så är just detta hennes djupaste vilja

 

att fästa på pränt
att konservera tid och rum 

att bygga album av gammalt hopp

 

för att kanske där hålla kvar det man önskar och tror

 


sen samlade jag ihop min övergivenhet i ett krus 
och drack det till sin botten

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Hannadraken
Läst 280 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-07 10:05



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Suverän.
2010-03-15

  Carola Zettergren
ENASTÅENDE!!!
2010-03-07

    ej medlem längre
den gör ont och samtidigt så är den upplyftande på något sätt. antagligen det att det jag känner sätter du ord på. du är makalös.
2010-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Hannadraken
Hannadraken