Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så som jag verkligen är

Han frigör energi
Omvandlas till värme
- Värme energi

Gör mig febrig
För jag brinner för honom
- Vill inte botas

Vill bra finnas
I hans ögon
Hans ögon speglar mig
- Så som jag verkligen är




Fri vers av LovisaCecilia
Läst 238 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-03-07 14:53



Bookmark and Share


  Patricia L. Mellin
Att vara älskad!
2010-05-22

  Junitvillingen
Ljuvlig text med ett otroligt vackert slut:-))
2010-03-17

    ej medlem längre
Jättefint skrivet, kärlek...
2010-03-16

  firefire
fint skrivet! ja det är ju mkt viktigt att få vara och förbli som just den man är..så som du så bra beskriver i denna kärleksfyllda dikt! Bra!
2010-03-07

  LassO
mmmmmmmmmm
2010-03-07
  > Nästa text
< Föregående

LovisaCecilia
LovisaCecilia