Du har krypit under mitt skinn.. och det försvinner inte.. jag har lärt känna din själ.. din skrivande själ och den är så vacker att det gör ont..

 " />

Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har krypit under mitt skinn.. och det försvinner inte.. jag har lärt känna din själ.. din skrivande själ och den är så vacker att det gör ont..

 


Kvinnlighet är en blixt

 

 

 

 

 

Du kvinna
som utmanar alla mina dikter
Jag behöver hundra språk för att nå din nivå
älskar dig så mycket
jag anser att kvinnlighet är en blixt
dikten är en blixt
alla härliga kvinnor är blixtsgnistor
och de härliga blixtarna
återupprepas inte

 

finns det någon möjlighet att ändra
mitt skinn
ditt skinn
min röst
min röst
min ålder och din ålder
färgen av våra läppar

färgen av våra känslor

 

Älskar dig
jag vet att min metod i passion
blivit gammal
brunfärgen i mina ögon blev gammal
och att skicka kärleks brev och rosor till dig
blev ett gammal sätt

 

Jag älskar dig
jag vet att du är den sista minuten i poesi
sista droppet i bläcket
sista liljan ovanför väggen av trädgården

Och

jag känner i överraskande ögonblick av affektionen
att du är min moder

Om jag fick välja mellan vänskap och kärlek
så skulle jag välja dig som min vän

 

älskar dig
jag vet att förhållandet mellan kvinnorna och mig
var bestämt sedan tusentals år
och min bästa station i livet
är borderat med minnen av rosor


Jag möter dig på morgonen
som jag möter en arme av jasmin

 

Sedan tusen år
försöker jag bilda ett kungrike av kvinnor
där de kan

Skvallra

Dansa

Älska

och tvätta deras fötter i längtans vatten

men

jag ligger här i min säng
har feber
mår dåligt
ingen sjuksköterska har kollat på mig
ingen småländska har kysst mig
och ingen norrländska har skämt bort mig

 

Älskar dig mycket
och jag vet att mitt pass
som du signerat
ska öppna himlens portar till mig
och säkrar mitt plats

i kärlekens paradis




Fri vers av issac.a.m
Läst 476 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-08-15 23:56



Bookmark and Share


  Anna*
Så vackert om en speciell kvinna, varmt och innerligt. Hoppas att du kryat på dig nu =0)
2010-08-16

  En strimma av guld
Ditt sätta att fläta samman orden och den magiska känslan är slående för ditt skrivande. Du får orden att kännas som en rosa sfär fullt av härlig mjuk och behaglig "bomull". Ditt skrivande är så fint och du har en sådan mjuk känsla som du verkligen kan förmedla.
2010-08-16

  sulimaa
Innerligt längtande och insitsfullt skriver du kärlekens ord...sammanfogade till magi...
2010-08-16

  SagaArt VIP
vacker text
2010-08-16

  Suzy med punkterna
Fantastiskt och få eller rättare sagt ingen kan som du skriva kärleken och passionen så vacker
2010-08-16
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m