Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
the noble art of selfdefence


Boxning


Han frustade
saliven forsade
fradgan kokade
rann över

Håret slets
ögonen brände
ådror fylldes
tinningen bultade

så ensam
så rädd
så utlämnad

så sönderslagen




Fri vers av Lénon
Läst 429 gånger
Publicerad 2005-11-03 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lénon