Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till en vän


The brazilian rose

Standing, looking at my garden
I care for it tenderly
looking at my latest
looking at my pearl
the most beautiful of roses
I feel the wind blowing through my soul
looking straight into my inner self
fills me with a longing for spring
My love for this little one
has grown in such short time
I walk up to you and look deeply in to your beautiful brown eyes
your fair warmth is greater than anything I\'ve ever experienced
I\'ve long searched for a rose like you
You had to come from a far
but you are worth all this waiting
my brazilian rose.




Fri vers av Zmultron
Läst 627 gånger
Publicerad 2005-11-03 15:24



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
Älskar hur du personifierar trädgården och rosen, otroligt vackert och välskrivet, speciellt i slutet flyter den bra.
Personligen hade jag nog valt ett vackrare ord för "longing for", finns många fina synonymer. även tycker jag att brytningen mellan första och andra raden är något osmidig..
2005-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Zmultron
Zmultron